Αρχική

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με πάνω από 2 εκατομμύρια πτυχιούχους στο ενεργητικό μας, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το παιδί σας θα αποκτήσει κίνητρα για να μάθει τη γλώσσα της επιλογής του.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Στόχος των καθηγητών είναι να εμπνέουν τους μαθητές να αποκτήσουν κίνητρα για μάθηση ώστε να βελτιώνονται διαρκώς και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

ΓΝΩΣΗ

Τα Κ.Ξ.Γ. ΟΜΗΡΟΣ είναι Exam Preparation Centres για το Cambridge Assessment English και παρέχουν τη γνώση στους μαθητές τους για την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών.

Θέλετε να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα;

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ο ΟΜΗΡΟΣ από το 1946 έως και σήμερα παρέχει εμπεριστατωμένες υπηρεσίες, υψηλή ποιότητα και εμπειρία μέσω των Κέντρων Ξένων Γλωσσών του.

ΟΜΗΡΟΣ Avenues

Για παιδιά ηλικίας 13-15.

ΟΜΗΡΟΣ Life Long Education

Για ενήλικες που θέλουν να μάθουν ξένη γλώσσα.

ΟΜΗΡΟΣ Stepping Stones 

Για παιδιά ηλικίας 7-9. 

ΟΜΗΡΟΣ Experts

Για έφηβους και ενήλικες.

ΟΜΗΡΟΣ Keep-in-Touch

Για ενήλικες που θέλουν να κρατήσουν επαφή με την ξένη γλώσσα.

ΟΜΗΡΟΣ Pathways

Για παιδιά ηλικίας 9-12.

ΟΜΗΡΟΣ Academic Levels

Για υποψήφιους φοιτητές.

ΟΜΗΡΟΣ – Business English

Για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν την ξένη γλώσσα.

Δίκτυο

Τα μαθήματα ξένων γλωσσών συνεχίζουν να είναι δημοφιλή στην Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση. Το να γίνετε συνεργάτης στον Όμηρο σημαίνει ότι θα είστε κομμάτι ενός δικτύου ιδιοκτητών Κ.Ξ.Γ. που βρίσκονται στο χώρο για δεκαετίες και στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα.

Θέσεις Εργασίας

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ ενδιαφέρονται για συνεργασία με καθηγητές ξένων γλωσσών που έχουν μεταδοτικότητα, οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες καθώς και ζήλο για την διδασκαλία.  Εάν θέλετε να γίνεται μέλος της ομάδας μας, αποστείλετε βιογραφικό με την ένδειξη  HR Department.

ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ BLOG