Δίκτυο

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ Κ.Ξ.Γ. ΟΜΗΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ;

omiros-logo

ΓΝΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Χρήση ενός γνωστού, καθιερωμένου και αξιόπιστου εμπορικού ονόματος στην αγορά της εκπαίδευσης.

Business-development3

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Συνεχής υποστήριξη μέσα στη σχολική χρονιά για να εξασφαλίσουμε ότι θα παρέχετε το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό περιβάλλον για τους σπουδαστές.

Marketing

MARKETING ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατάρτηση προγραμμάτων μάρκετινγκ και διαφήμισης ώστε να προωθήσετε το σχολείο σας και το όνομα του ΟΜΗΡΟΥ και να αποκτήσετε νέους σπουδαστές.

Family

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

Συχνές συναντήσεις ιδιοκτητών για συζήτηση θεμάτων ενδιαφέροντος και βοήθεια στη λειτουργία του σχολείου σας.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για να δημιουργήσετε το δικό σας Κ.Ξ.Γ. ΟΜΗΡΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ Κ.Ξ.Γ. ΟΜΗΡΟΣ

Η ανάγκη εκμάθησης ξένων γλωσσών συνεχώς αυξάνει.  Η γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητο εφόδιο για την επαγγελματική εξέλιξη και την προσαρμογή στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Αν θέλετε μια επιχειρηματική μορφή ανάπτυξης που αποδεδειγμένα συμβάλλει στη μείωση του ρίσκου για την επιχείρηση σας και στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών σας, τότε πρέπει να σκεφτείτε τη συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ.

Δημιουργούμε δυναμική σχέση με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ, έχοντας κατά νου πως το αμοιβαίο όφελος και η κοινή προσπάθεια αποτελούν τα σημεία-κλειδιά για την επιτυχημένη ανάπτυξη όλων.

Οι συνεργάτες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ έχουν μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και παροχές από την πρώτη μέρα συνεργασίας. Ως μέλος της οικογένειάς μας θα συνεργαστούμε ώστε η επιχείρησή σας να έχει σίγουρη επιτυχία.